coever

Coever
Coever
Coever
Coever
Coever
Coever
Coever

Missie en visie

 

Bij COEVER staan de belangen en de doelstellingen van de aandeelhouders centraal in de bedrijfsvoering. Met een gedreven team van betrokken en deskundige medewerkers streven we naar kwaliteit in de volle breedte. 

Op basis van onze brede en lange ervaring weten we wat daarvoor nodig is. Met heldere communicatie, samenwerking en nakomen van afspraken, streven we een optimaal resultaat na. Wij beseffen ons dat het inleven in de belangen van alle betrokkenen/ stakeholders daarbij cruciaal is voor de lange termijn.

Simone Broens
Simone Broens

Na mijn studie Vastgoed en Makelaardij heb ik de eerste jaren gewerkt bij een vastgoedmanager. In de functie van accountmanager was ik verantwoordelijk voor het operationeel beheer van vastgoedportefeuilles in eigendom van particuliere en institutionele beleggers. In die tijd heb ik onder andere ook het vastgoedmanagement van de portefeuille van COEVER verzorgd.

Dit heeft geresulteerd in een overstap naar COEVER in 2015. Vanaf dat moment ben ik als assetmanager en investmentmanager verantwoordelijk voor het assetmanagement de portefeuille en -samen met mijn collega’s- een mooie acquisities kunnen realiseren. In 2019 heb ik mijn Master of Science in Real Estate behaald aan de Amsterdam School of Real Estate.

Ik verdiep me graag in complexe dossiers, krijg energie van de investeringsmodellen en zet ook graag mijn creatieve geest aan het werk. In een team wil ik graag samenwerken om elkaar te versterken met als doel het beste resultaat voor onze aandeelhouders. 

Mijn Linkedin pagina

Ton
Ton Fiegen

Na mijn opleiding in de autotechniek ben ik in de logistiek gaan werken. Na diverse opleiding heb ik dertien jaar als logistiek manager gewerkt in een productiebedrijf voor schoonmaakmiddelen.

In 1991 ben ik voor mijzelf begonnen als lijstenmaker, een ambacht waar destijds geen opleiding voor bestond. Uiteindelijk had ik zoveel werk dat de lijstenmakerij voor vier man werk had. Dit werk heb ik 10 jaar gedaan en met heel veel plezier. Een prachtig vak waarin nauwkeurigheid en creativiteit een grote rol spelen.Vanaf 2001 tot 2023 heb ik meerdere kledingzaken gehad met op het hoogtepunt 16 personeelsleden. Omdat ik daarbij nog een aantal panden verhuurde heb ik 1 jaar HBO bouwkunde gestudeerd en ook mijn boekhouddiploma behaald.

In het 2022 ben ik hiermee gestopt en omdat ik een nieuwe uitdaging zocht bij COEVER gaan werken. Klantcontact en servicegericht kunnen werken geeft mij werkplezier en vind ik in mij rol als servicemanager in het team.

Rob
Rob van der Sterren

Na afronding van de studie ben ik mijn loopbaan gestart in de makelaardij en gewerkt als makelaar/ taxateur en uiteindelijk kantoordirecteur. Na leuke en leerzame jaren, waarin ik in het jaar 2000 nog werd beëdigd als makelaar/ taxateur o.g., heb ik in 2008 een prachtige kans gegrepen om mijn carrière voort te zetten bij institutionele belegger Vesteda. Na diverse functies werd ik uiteindelijk als Manager Dispositie op het hoofdkantoor van Vesteda Investment Management in Amsterdam verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten. In 2012 heb ik mijn Master of Real Estate afgerond aan de Tilburg University (faculteit Tias Nimbas). 

Medio 2014 ben ik begonnen met de op- en uitbouw van de portefeuille en organisatie van COEVER. Door korte lijnen met aandeelhouders en met een heldere strategie, afgestemd op hun doelstellingen, hebben we een enorme groei doorgemaakt en samen mooie resultaten kunnen bereiken. Persoonlijke ontwikkeling van mezelf en de mensen om me heen vind ik erg belangrijk. Op mijn werk word ik blij van kwaliteit, teamspirit en het bereiken van uitdagende (gemeenschappelijke) doelen en successen.

Mijn Linkedin pagina

Mark
Mark Miggiels

Medio 2018 ben ik in dienst gekomen bij COEVER, als manager Backoffice & Administration. In deze functie ben verantwoordelijk voor de administratieve en financiële zaken voor het vastgoed van COEVER. 

Na afronding van mijn studie heb ik ruim 12 jaar gewerkt bij een landelijk opererende vastgoedmanager. In deze periode heb ik veel geleerd over het operationeel beheer van vastgoedportefeuilles. Als teamleider van de afdeling beheeradministratie was ik verantwoordelijk voor het aansturen van alle administratieve processen binnen het vastgoedmanagement.

Ik krijg veel energie van me dagelijks te verdiepen in de cijfers en uitdagingen om een optimaal resultaat te behalen voor onze aandeelhouders. We doen het samen en samen bereik je de beste resultaten. 

Mijn Linkedin pagina

Daan
Daan Schrombges

Vanaf januari 2023 ben ik werkzaam bij Coever waar ik de mooie kans heb gekregen (en gepakt) om voor het bedrijf te werken.

Hiervoor was ik een lange periode zoekende naar de sector, waarin ik wilde werken. In het eerste jaar ben ik van start gegaan in de functie Trainee Vastgoedmanagement, waarin ik veel heb geleerd op verschillende vlakken binnen het Vastgoed. In het eerste jaar heb ik de cursus Young Professional Vastgoed afgerond. Na een goede ontwikkeling in het eerste jaar werkte dit zich ver uit in een nieuwe functie vanaf januari 2024. In deze periode ben ik van start gegaan als Junior Vastgoedmanager, waarin mijn focus ligt op de technische zaken voor een gedeelte van de portefeuille. Daarnaast richt ik met ook op commerciële zaken en de verhuur. Hierin wil ik graag de stijgende lijn doorzetten en me inzetten voor Coever.

Met de jarenlange ervaring en juiste ondersteuning van mij collega’s weet ik dat ik op de juiste plek zit om mezelf verder te ontwikkelen binnen de vastgoedbranche. Binnen het bedrijf is de werksfeer goed en dat motiveert iedereen om nog harder te werken voor het bedrijf. Hierdoor werk ik dan ook met veel plezier voor Coever. .

Nicole
Nicole Verstappen

Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Coever. Voor Coever hou ik me bezig met de dagelijkse gang van zaken in de breedste zin van het woord; zoals technische meldingen, huurovereenkomsten, administratieve werkzaamheden en ben ik een aanspreekpunt voor huurders en leveranciers. Voorheen was ik 14 jaar lang werkzaam in de verkeersbranche en heb ik veel ervaring opgedaan met inkoop en op financieel/ administratief gebied.

Zonder enige ervaring in het vastgoed ben ik erg nieuwsgierig naar het vak geworden en zie ik er naar uit meer ervaring op te doen om mijn kennis te vergroten. De diversiteit in deze baan zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is, dit geeft me energie om het beste uit de dag te halen. Samenwerken met collega's en een fijne werksfeer is wat ik nodig acht om mijn werk met plezier uit te voeren.

Mijn Linkedin pagina

Judith Bosmans
Judith Bosmans

Na de opleiding Ondernemerschap en Retail Management te hebben afgerond. Heb ik 6 jaar met veel plezier bij een toonaangevende meubelzaak mogen werken. Het klantcontact en de technische vraagstukken die ik daar heb mogen behandelen, hebben mij de ervaring opgeleverd die ik nu goed kan gebruiken.

In 2024 had ik de behoefte om een nieuwe uitdaging aan te gaan die ik heb gevonden bij Coever Omdat ik altijd een persoonlijke interesse heb gehad in het vastgoed, een ideale plek om mij verder te ontwikkelen. 

Hier werk ik nu met veel plezier, met name op het gebied van verhuur. Ik ben graag kritisch naar mijzelf en mijn omgeving om zo het meeste eruit te halen. Ik vind het super leuk dat ik hier zo veel mag en kan bijleren in dit mooie vastgoed vak.

Mijn Linkedin pagina

Pierre Reinders
Pierre Reinders

Mijn naam is Pierre Reinders en ik omschrijf mezelf als een gedreven en ambitieus persoon. Na mijn Hbo-opleiding Vastgoed & Makelaardij heb ik mijn kennis en vaardigheden doorontwikkeld met een studie aan de University of the West of England. Na afronding van deze studies ben ik in 2012 gestart bij een logistieke multinationals, UPS. Bij UPS heb ik me beziggehouden met planmatig onderhoud, projectmanagement, technische innovaties en duurzaamheid. In april 2024 ben ik gestart als technisch asset manager bij COEVER. Onze complexen zijn verspreid door heel in Nederland, maar omdat onze ambitie geen grenzen zijn we inmiddels ook buiten Nederland actief.

Gedurende mijn professionele carrière heb ik aangetoond dat ik in staat ben met verschillende partijen (samen) te werken met in achtneming van het einddoel. Ik ben een zelfstandige, vooruitdenkende betrouwbare teamspeler die tegelijkertijd een goede ambassadeur voor Coever wil zijn.

Mijn Linkedin pagina

Susanne Carlier
Susanne Carlier

Vanaf juli 2024 ben ik met veel plezier werkzaam bij Coever. Dit werkplezier wordt vooral gecreëerd door mijn collega’s en de leuke sfeer op kantoor, maar zeker ook door mijn dagelijkse werkzaamheden en het feit dat ik daarbij mensen (huurders) kan helpen. Doordat ik vaak het eerste contact mag doen, krijg ik met veel verschillende situaties te maken. Zo is mijn werk iedere dag anders en leer ik steeds weer bij.

In mijn werkverleden heb ik kennis en ervaring op kunnen doen die me helpen in mijn huidige baan. Zo heb ik als receptioniste in verschillende hotels gewerkt en daar geleerd wat gastvrijheid is en om me te verplaatsen in degene die ik op dat moment te woord sta. In mijn laatste baan als binnendienst medewerker in de makelaardij heb ik kunnen proeven van de vastgoedwereld en ontdekt dat ik dat leuk en interessant vind.

Mijn Linkedin pagina

Fenne
Fenne Naus

Op dit moment ben ik student aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Naast mijn studie zocht ik specifiek naar een bijbaan binnen de vastgoedsector, die ik goed kan combineren met mijn studie en waarin ik ook al meteen concrete werkervaring kan opdoen. Deze combinatie heb ik gevonden bij Coever, waar ik sinds februari 2024 werkzaam ben. Bij Coever ben ik momenteel werkzaam in de functie allround medewerker assetmanagement, waarbij ik vooral ondersteunende backofficewerkzaamheden voor mijn rekening neem.Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij Vivantus Makelaardij in Eindhoven en Roermond. Hier heb ik vooral verkoopondersteunende werkzaamheden verricht en was ik het aanspreekpunt voor klanten.

Ik maak bij Coever deel uit van een professioneel, jong en dynamisch team. Dit vind ik fijn waardoor ik er ook graag werk. Ook hun internationale dienstverlening spreekt me erg aan. Ervaring opdoen en mezelf kunnen ontwikkelen in mijn eigen vakgebied vind ik belangrijk. Bij Coever zie ik mogelijkheden om ervaring op te doen in diverse disciplines en hoop ik verschillende kanten op te kunnen groeien.

Mijn Linkedin pagina