coever

Coever
Coever
Coever
Coever
Coever
Coever
Coever

Missie en visie

 

Bij COEVER staan de belangen en de doelstellingen van de aandeelhouders centraal in de bedrijfsvoering. Met een gedreven team van betrokken en deskundige medewerkers streven we naar kwaliteit in de volle breedte. 

Op basis van onze brede en lange ervaring weten we wat daarvoor nodig is. Met heldere communicatie, samenwerking en nakomen van afspraken, streven we een optimaal resultaat na. Wij beseffen ons dat het inleven in de belangen van alle betrokkenen/ stakeholders daarbij cruciaal is voor de lange termijn.

Simone Broens
Simone Broens

Na mijn studie Vastgoed en Makelaardij heb ik de eerste jaren gewerkt bij een vastgoedmanager. In de functie van accountmanager was ik verantwoordelijk voor het operationeel beheer van vastgoedportefeuilles in eigendom van particuliere en institutionele beleggers. In die tijd heb ik onder andere ook het vastgoedmanagement van de portefeuille van COEVER verzorgd.

Dit heeft geresulteerd in een overstap naar COEVER in 2015. Vanaf dat moment ben ik als assetmanager en investmentmanager verantwoordelijk voor het assetmanagement de portefeuille en -samen met mijn collega’s- een mooie acquisities kunnen realiseren. In 2019 heb ik mijn Master of Science in Real Estate behaald aan de Amsterdam School of Real Estate.

Ik verdiep me graag in complexe dossiers, krijg energie van de investeringsmodellen en zet ook graag mijn creatieve geest aan het werk. In een team wil ik graag samenwerken om elkaar te versterken met als doel het beste resultaat voor onze aandeelhouders. 

Mijn Linkedin pagina

Jaimy
Jaimy Darneviel

 

Voor mijn start bij COEVER heb ik in diverse banen een brede ervaring opgedaan.

Ik ben begonnen met mijn loopbaan in het leegstandbeheer in Den Haag. Na een leerzame periode ben ik in 2016 overgestapt naar Verwey Vastgoed Management en werd hier verantwoordelijk voor het technisch beheer van zowel commercieel vastgoed als woningen. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan ben ik vervolgens in 2019 bij een Rotterdamse vastgoedbelegger aan de slag gegaan. Tijdens deze jaren heb ik veel kennis opgedaan op tactisch en strategisch vlak in het vastgoed. Omdat mijn ambitie groter is heb ik de grenzen van Nederland opgezocht en per augustus 2021 bij COEVER in Roermond gestart.

Bij COEVER ben ik op technisch vlak verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille en samen met onze vastgoedbeheerders zorg ik ervoor dat het vastgoed technisch in goede staat is en blijft. Ik werk ik graag samen, zowel met collega’s als leveranciers en aannemers om te komen tot een veilige, schone en functionele wooncomplexen.

Mijn Linkedin pagina

Ton
Ton Fiegen

Na mijn opleiding in de autotechniek ben ik in de logistiek gaan werken. Na diverse opleiding heb ik dertien jaar als logistiek manager gewerkt in een productiebedrijf voor schoonmaakmiddelen.

In 1991 ben ik voor mijzelf begonnen als lijstenmaker, een ambacht waar destijds geen opleiding voor bestond. Uiteindelijk had ik zoveel werk dat de lijstenmakerij voor vier man werk had. Dit werk heb ik 10 jaar gedaan en met heel veel plezier. Een prachtig vak waarin nauwkeurigheid en creativiteit een grote rol spelen.Vanaf 2001 tot 2023 heb ik meerdere kledingzaken gehad met op het hoogtepunt 16 personeelsleden. Omdat ik daarbij nog een aantal panden verhuurde heb ik 1 jaar HBO bouwkunde gestudeerd en ook mijn boekhouddiploma behaald.

In het 2022 ben ik hiermee gestopt en omdat ik een nieuwe uitdaging zocht bij COEVER gaan werken. Klantcontact en servicegericht kunnen werken geeft mij werkplezier en vind ik in mij rol als servicemanager in het team.

Rob
Rob van der Sterren

Na afronding van de studie ben ik mijn loopbaan gestart in de makelaardij en gewerkt als makelaar/ taxateur en uiteindelijk kantoordirecteur. Na leuke en leerzame jaren, waarin ik in het jaar 2000 werd beëdigd als makelaar/ taxateur o.g., heb ik in 2008 een prachtige kans gegrepen om mijn carrière voort te zetten bij institutionele belegger Vesteda. Na diverse functies werd ik uiteindelijk Manager Dispositie op het hoofdkantoor van Vesteda Investment Management in Amsterdam.

In 2012 heb ik mijn Master of Real Estate afgerond aan de Tilburg University (faculteit Tias Nimbas). Medio 2014 ben ik begonnen met de op- en uitbouw van de portefeuille en organisatie van COEVER. Door korte lijnen en met een heldere strategie, afgestemd op de doelstellingen van de aandeelhouders, hebben we onze groeidoelstellingen en mooie resultaten bereikt.

Persoonlijke ontwikkeling van mezelf en vooral ook de mensen om me heen vind ik erg belangrijk. Op mijn werk word ik blij van inlevingsvermogen, teamspirit, kwaliteit en het bereiken van uitdagende (gemeenschappelijke) doelen.

Mijn Linkedin pagina

Mark
Mark Miggiels

Medio 2018 ben ik in dienst gekomen bij COEVER, als manager Backoffice & Administration. In deze functie ben verantwoordelijk voor de administratieve en financiële zaken voor het vastgoed van COEVER. 

Na afronding van mijn studie heb ik ruim 12 jaar gewerkt bij een landelijk opererende vastgoedmanager. In deze periode heb ik veel geleerd over het operationeel beheer van vastgoedportefeuilles. Als teamleider van de afdeling beheeradministratie was ik verantwoordelijk voor het aansturen van alle administratieve processen binnen het vastgoedmanagement.

Ik krijg veel energie van me dagelijks te verdiepen in de cijfers en uitdagingen om een optimaal resultaat te behalen voor onze aandeelhouders. We doen het samen en samen bereik je de beste resultaten. 

Mijn Linkedin pagina

Daan
Daan Schrombges

Vanaf januari 2023 ben ik werkzaam voor COEVER in Roermond.

Tot voor kort was ik nog zoekende naar de sector waarin ik wilde werken, ook na veel verschillende dingen geprobeerd te hebben. Uiteindelijk het ik de mooie kans gekregen (en gepakt) om voor COEVER te werken. Hier krijg ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen binnen de vastgoedbranche.

Met de jarenlange en brede ervaring van mijn collega’s zal dat vast lukken, maar ben ook voornemens nog opleidingen te volgen om het vak goed te leren. De werksfeer binnen het bedrijf is erg prettig. Collega’s werken hard, halen het beste in elkaar naar boven en dat vind ik mooi om te zien. Binnen het bedrijf is iedereen gedreven en bereid elkaar te helpen waar nodig is om doelen te bereiken. Ik zie met veel vertrouwen een mooie periode tegemoet en hoop nog veel jaren van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor COEVER.

Nicole
Nicole Verstappen

Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Coever. Voor Coever hou ik me bezig met de dagelijkse gang van zaken in de breedste zin van het woord; zoals technische meldingen, huurovereenkomsten, administratieve werkzaamheden en ben ik een aanspreekpunt voor huurders en leveranciers. Voorheen was ik 14 jaar lang werkzaam in de verkeersbranche en heb ik veel ervaring opgedaan met inkoop en op financieel/ administratief gebied.

Zonder enige ervaring in het vastgoed ben ik erg nieuwsgierig naar het vak geworden en zie ik er naar uit meer ervaring op te doen om mijn kennis te vergroten. De diversiteit in deze baan zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is, dit geeft me energie om het beste uit de dag te halen. Samenwerken met collega's en een fijne werksfeer is wat ik nodig acht om mijn werk met plezier uit te voeren.

Mijn Linkedin pagina

Remco
Remco Theunissen

Mijn naam is Remco Theunissen, getrouwd en trotse papa van 4 kinderen. Na afronding van mijn studie bouwkunde heb ik ruim 12 jaar met veel enthousiasme gewerkt bij een landelijk opererende vastgoedbelegger als technisch assetmanager. Hier was ik verantwoordelijk voor het (technisch) beleid van de vastgoedportefeuille. Hierna heb ervaring opgedaan als manager vastgoed bij een zorgorganisatie en commercieel verhuurbedrijf.

Juli 2023 heb ik de overstap mogen maken naar COEVER en ben ik werkzaam als senior Assetmanager. Bij COEVER ben ik op technisch en commercieel vlak verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille en samen met onze vastgoedbeheerders en collega`s zorg ik ervoor dat het vastgoed goede rendementen behaald en technisch in goede staat blijft.

Ik haal veel energie uit het dagelijks verdiepen in de uitdagingen, samen met collega’s en leveranciers, om een optimaal resultaat te behalen voor onze aandeelhouders.

Mijn Linkedin pagina