Schilderwerk Gieten, Goor en Nieuwleusen

Binnen een jaar na de aankoop is het buitenschilderwerk van de complexen in Gieten en Goor naar tevredenheid van huurders opgeleverd en staat het complex in Nieuwleusen in de steigers.  

Op advies van de technisch manager Mark Vledder van ACM Vastgoed Management heeft in 2016 al het eerste groot planmatig onderhoud plaatsgevonden.

 

Het buitenschilderwerk bij de drie appartementencomplexen werd geadviseerd voor behoud van kwaliteit en ter verbetering van de uitstraling van de complexen. Mark Vledder: ‘Aan de hand van het technisch advies van Sigma Coatings hebben wij de aanbesteding opgestart en de eigenaar geadviseerd, wij zijn tevreden met het gelopen traject en de eerste twee complexen zijn strak in de lak opgeleverd’.

 

 

Het schilderwerk is na een aanbesteding in mei 2016 gegund aan Schildersbedrijf G. Wissink BV uit Goor.
Schildersbedrijf G. Wissink is gestart met het complex in Gieten waar zij, in zeer goed overleg met de Huurdersbelangenvereniging, het werk vakkundig hebben opgeleverd. Nu het complex in Goor opgeleverd is zullen zij in de eerste week oktober aanvangen met het schilderwerk in Nieuwleusen.

 

 

 

 

 

img_20160719_160743 img_20160719_163407 schilderwerk-goor

 

Sitemap