Groenbeleving op het Ursulacomplex

 

Op 2 juni jl. heeft de oplevering van de gerenoveerde binnentuin van het Ursulacomplex plaatsgevonden, omdat deze niet meer aan de hedendaagse wensen van de huurders voldeed. Basis van het ontwerp waren de wensen van de huurders, met als resultaat meer groen, een mooie rustige plek om te verblijven en het kunnen opzoeken van vertier en elkaar.

 

De tuin omvat veel groenperken met vlinderstruiken, grasvelden met zithoeken en een jeu-de-boulesbaan. Vele gezonde en mooie bestaande bomen werden konden worden behouden en enkele nieuwe bomen werden aangeplant. Fietsenstallingen zijn zoveel mogelijk aan het zicht onttrokken, met als doelstelling een functionele doch opgeruimde uitstraling. De woningen welke aan de tuin zijn gelegen beschikken over een functioneel eigen terras.

 

Prio Verve heeft met haar team van vakkundige en uitermate klantvriendelijke medewerkers de klus naar tevredenheid van de huurders geklaard en is door de vastgoedmanager ACM Vastgoed Management BV gecontracteerd voor het onderhoud van de tuin. 

 

 

 

IMG_0057 (2)IMG_0048 (3)IMG_0055 (2)

Sitemap