Rotterdam - Koninginnetoren

Wooncomplex (2001) met 82 twee- en driekamerappartementen en commerciële ruimten, gelegen op loopafstand van het centrum en met een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas.

 

De Koninginnetoren ligt op een prominente plek nabij het centrum van Rotterdam en biedt een fantastisch uitzicht op de Kralingse plas en de skyline van Rotterdam.  Het complex is inpandig verbonden met het naastgelegen verzorgingscentrum Hoppesteyn.

 

De ruim opgezette appartementen hebben een woonkamer met open hoekkeuken, één of twee slaapkamers en een inpandige serre. De nette badkamers, in lichte kleurstelling, zijn voorzien van een inloopdouche.
De appartementen zijn geschikt voor ouderen en het gehele complex is rolstoelvriendelijk.

 

Het 78 meter hoge wooncomplex met 26 verdiepingen is voorzien van twee liften en heeft op de eerste 12 verdiepingen een inpandige verbinding met het naastgelegen zorgcentrum alwaar bewoners zorg- en welzijnsdiensten kunnen afnemen. Tevens zijn er in het zorgcentrum Hoppesteyn diverse voorzieningen zoals een winkel, restaurant, internetcafé en een kapsalon. Op de begane grond en op de bovenste etage bevinden zich enkele kantoorruimten.

 

In het complex is een parttime huismeester aanwezig. Bij het complex horen 20 parkeerplaatsen, op straat kan men parkeren met een vergunning.

 

 

 

Sitemap