Roermond - Ursula

Wooncomplex met 349 appartementen met buitenruimten (balkon, terras of binnentuin) in diverse typen en oppervlakten in hartje centrum van Roermond.

 

De woningen (gelijkvloers en maisonnettes) zijn, mede gezien de bereikbaarheid via diverse liften, geschikt voor zowel jong als oud en variëren in oppervlakte tussen de 50 en 117 m². Omdat alle woningen zijn of worden gerenoveerd bent u verzekerd van een complete woning met nette complete badkamer-, keuken-, en toiletinrichting in neutrale moderne kleurstellingen en een eigen c.v.-installatie.

 

Het complex is gelegen in het centrum van Roermond, tussen de Voogdijstraat, de Godsweerderstraat, de Begijnhofstraat, de Jo Hansenstraat en de Dionisiusstraat, op de locatie van het voormalige klooster van de Zusters Ursulinen en het St. Ursula Lyceum.

 

De unieke plek maakt dat er veel voorzieningen van uiteenlopend karakter in de directe nabijheid te vinden zijn, zoals het sfeervolle winkelcentrum in de oude stadskern en diverse recreatieve faciliteiten. Ook meerdere bushaltes en het NS-station liggen op loopafstand. Autobezitters kunnen een parkeerplaats huren en hun auto parkeren in de inpandige garage met ruim 340 parkeerplaatsen.

 

In het souterrain is voorzien in een eigen extra bergruimte en alle bewoners kunnen gebruik maken van de royale gemeenschappelijke binnentuin.
In dit aantrekkelijke gezellige en centraal gelegen woongebouw geniet u veel wooncomfort. Laat u overtuigen van de goede prijs-/kwaliteitverhouding en neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Sitemap