Roermond - Oorterhof

Wooncomplex met 72 appartementen in het centrum van Roermond, op de hoek van de St. Christoffelstraat en de Kloosterwandstraat. Het complex is uitstekend gesitueerd, deels tegenover Theaterhotel ‘De Oranjerie’ nabij alle winkels in het levendige stadscentrum van Roermond. Op nog geen twee minuten lopen bereikt u het gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden en Centraal Station Roermond. Een uitstekende woonlocatie midden in het centrum van Roermond voor zowel jong als oud.

 

De appartementen, in diverse typen, zijn ruim van opzet en voorzien van een, twee of drie slaapkamers en een loggia of balkon. Iedere bewoner beschikt over een eigen berging in het souterrain en is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond. Parkeerplaatsen op loopafstand zijn eventueel te huur.

 

Het complex telt twee ingangen; één op de Kloosterwandstraat en één op de St. Christoffelstraat. Hier bevinden zich in iedere entree de bellentableaus alsmede de postbussen. Het complex is voorzien van twee liften en op de begane grond bevinden zich enkele (verhuurde) winkelruimten.

 

Dit complex is eigendom van Coever Vastgoed en een professionele collega vastgoedbelegger.

Sitemap