Roermond - Herenhof

Wooncomplex met 41 appartementen in het centrum van Roermond gelegen aan de Joep Nicolasstraat. Het complex is uitstekend gesitueerd aan het Kloosterwandplein tegenover Theaterhotel ‘De Oranjerie’ en nabij alle winkels in het levendige stadscentrum van Roermond. Op nog geen twee minuten lopen bereikt u het gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden en Centraal Station Roermond. Een uitstekende woonlocatie midden in het centrum van Roermond voor zowel jong als oud.

 

De appartementen, in diverse typen, zijn ruim van opzet en voorzien van een, twee of drie slaapkamers en een loggia of balkon. De appartementen zijn zowel gelijkvloers als maisonnette appartementen en derhalve uitstekend geschikt voor zowel jon als oud. Een ruim opgezette, nette keuken en een badkamer welke – afhankelijk van het type- is voorzien van een ligbad of inloopdouche, vormen de basis voor deze appartementen. Alle appartementen hebben bovendien een buitenruimte in de vorm van een loggia of een balkon.

 

Via de centrale entree aan de Joep Nicolasstraat, alwaar zich de bellentableaus, postkasten en liftopgang bevindt, komt u op de galerijen. Iedere bewoner heeft een eigen, afsluitbare berging in het souterrain. Hier bevindt zich eveneens een gezamenlijke fietsenstalling.

 

Dit complex is eigendom van Coever Vastgoed en een professionele collega vastgoedbelegger.

Sitemap