Organisatie

De leiding van de slagvaardige organisatie is in handen van Rob van der Sterren.

Rob van der Sterren is zijn carrière in 1999 gestart als makelaar/ taxateur en uiteindelijk in 2008 gaan werken voor de managementorganisatie van Vesteda. Binnen die organisatie heeft Rob in verschillende functies ervaring opgedaan op het gebied van beheer en verhuur (vastgoedmanagement). Voor het vertrek in juli 2014 naar Coever Vastgoed was Rob als Manager Dispositie op het hoofdkantoor in Amsterdam verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten.

Klik hier voor het LinkedIn-profiel van Rob.

Simone Broens is als assetmanager verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille in Nederland en België.

Simone heeft veel ervaring binnen het vastgoedmanagement, in het bijzonder het beheer van woningportefeuilles. Simone werkte voor haar vertrek in juli 2015 naar Coever Vastgoed bij ACM Vastgoed Management. Als accountmanager was zij daar verantwoordelijk voor het vastgoedmanagement van een gevarieerde portefeuille in opdracht van zowel institutionele als particuliere beleggers.

Klik hier voor het LinkedIn-profiel van Simone.

Mark Miggiels is als Manager Backoffice and Administration onder andere verantwoordelijk voor de administratie van de vastgoedportefeuille in Nederland en België. Mark heeft ruime ervaring binnen het vastgoedmanagement en sinds 2006 gewerkt bij ACM Vastgoed Management B.V. Als teamleider van de administratie was hij daar verantwoordelijk voor het aansturen van zijn team en verantwoordelijk voor uiteenlopende rapportages richting opdrachtgevers, waaronder institutionele vastgoedbeleggers.

Mark maakt sinds juni 2018 deel uit van het team van Coever Vastgoed.

Klik hier voor het linkedin-profiel van Mark.

 

 

Jaimy Darneviel is als technisch manager verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille in Nederland en België.

Bij Verwey Vastgoed Management en Van der Vorm Vastgoed heeft zij veel ervaring opgedaan in technisch vastgoedmanagement van zowel woningportefeuilles als commercieel vastgoed.

Wonende in Rotterdam zal zij de werkzaamheden deels vanuit de Randstad uitvoeren.

Jaimy maakt sinds augustus 2021 deel uit van het team van Coever Vastgoed.

Klik hier voor het linkedin-profiel van Jaimy.

Sitemap - Product Plus Reclamebureau