Organisatie

De leiding van de slagvaardige organisatie is in handen van Rob van der Sterren.

 

Rob van der Sterren is zijn carrière in 1999 gestart als makelaar/ taxateur en uiteindelijk in 2008 gaan werken voor de managementorganisatie van Vesteda. Binnen die organisatie heeft Rob in verschillende functies ervaring opgedaan op het gebied van beheer en verhuur (vastgoedmanagement). Voor het vertrek in juli 2014 naar Coever Vastgoed was Rob als Manager Dispositie op het hoofdkantoor in Amsterdam verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten.

 

Klik hier voor het LinkedIn-profiel van Rob.

 

 

Simone Broens is als assetmanager verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille in Nederland en België.

 

Simone heeft veel ervaring binnen het vastgoedmanagement, in het bijzonder het beheer van woningportefeuilles. Simone werkte voor haar vertrek in juli 2015 naar Coever Vastgoed bij ACM Vastgoed Management. Als accountmanager was zij daar verantwoordelijk voor het vastgoedmanagement van een gevarieerde portefeuille in opdracht van zowel institutionele als particuliere beleggers.

 

Klik hier voor het LinkedIn-profiel van Simone.

 

 

Saul Henrion Verpoorten is sinds juni 2020 werkzaam bij Coever Vastgoed als Manager Ontwikkeling en Exploitatie.

 

Sinds 2017 is Saul nauw betrokken bij de vastgoedportefeuille van Coever vanuit zijn functie als projectmanager bij abcnova.
Hij is vertrouwd met het ontwikkel- en bouwproces en is gewend om gelijktijdig meerdere (grote) projecten succesvol te managen.
Door de verscheidenheid aan functies in zijn carrière heeft hij zich ontwikkeld tot een allround professional met een breed kennisspectrum.

 

Klik hier voor het LinkedIn profiel van Saul.

 

 

Chris Meyer is als assetmanager verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille in Nederland en België.

 

Chris is in 2008 begonnen in het onderhoudsmanagement van vastgoed. In zijn functie als accountmanager bij Verwey Vastgoed Management heeft Chris veel ervaring opgedaan binnen het operationeel vastgoedmanagement van woningportefeuilles voor zowel particuliere eigenaren als (institutionele) vastgoedbeleggers.

Chris maakt sinds februari 2020 deel uit van het team van Coever Vastgoed.

 

Klik hier voor het LinkedIn-profiel van Chris.

 

 

Mark Miggiels is als Manager Backoffice and Administration onder andere verantwoordelijk voor de administratie van de vastgoedportefeuille in Nederland en België.

 

Mark heeft ruime ervaring binnen het vastgoedmanagement en sinds 2006 gewerkt bij ACM Vastgoed Management B.V. Als teamleider van de administratie was hij daar verantwoordelijk voor het aansturen van zijn team en verantwoordelijk voor uiteenlopende rapportages richting opdrachtgevers, waaronder institutionele vastgoedbeleggers.

Mark maakt sinds juni 2018 deel uit van het team van Coever Vastgoed.

 

Klik hier voor het linkedin-profiel van Mark.

 

 

Sitemap - Product Plus Reclamebureau