Coever Vastgoed

Coever Vastgoed is een ambitieuze organisatie en vertrouwd in vastgoed. Wij beleggen direct in vastgoed en Nederland, Duitsland en België zijn daarbij onze werkterreinen. Op dit moment bestaat onze portefeuille uit kantoren, winkels, bedrijfspanden en woningen.
Coever Vastgoed is eigendom van een Limburgse ondernemersfamilie, die enkele jaren geleden is gestart met het beleggen in vastgoed. Sinds de start werden er transacties gedaan met zowel particulieren, ondernemers, als grote Nederlandse institutionele vastgoedfondsen.

Uitbreiding van de portefeuille is gewenst en een doelstelling voor de komende jaren, doch kwaliteit gaat voor kwantiteit. Coever Vastgoed staat open voor alle kansen, maar heeft een voorkeur voor uitbreiding in het segment woningen.

Het beleggingsbeleid is afgestemd op de verwachte lokale, regionale en nationale demografische en economische ontwikkelingen en de oudere woonconsument is daarbij een belangrijke doelgroep. Coever Vastgoed is op zoek naar langdurige samenwerkingsrelaties en de woonbehoefte van deze doelgroep past daar uitstekend bij. Er wordt geïnvesteerd in concepten en faciliteiten, zoals zorg, om ons vastgoed op de huisvestigingsbehoeften af te stemmen. Dit betekent overigens niet dat andere doelgroepen met een huisvestingsbehoefte bij ons geen vertrouwd thuis kunnen vinden. Coever Vastgoed wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemen als dit leidt tot een win-winsituatie en staat open voor aantrekkelijke investeringskansen bij een gedeeld of gemeenschappelijk belang.

Sitemap