Acquisitie vastgoedbeleggingen

Coever Vastgoed is doorlopend op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden en hanteert daarbij geen harde zoekcriteria of strikt zoekprofiel.

 

Uitbreiding in het segment woningbeleggingen in Nederland heeft de hoogste prioriteit. De mate van bescherming tegen inflatie, het stabiele directe rendement, lage risicoprofiel en kansrijke perspectieven van dit segment zijn daarvoor de belangrijkste redenen.

 

Coever Vastgoed is geïnteresseerd in de aankoop van zowel portefeuilles als losse complexen van zowel eengezins- als meergezinswoningen. De belangstelling gaat uit naar bestaande bouw en nieuwbouw en op het gebied van doelgroepen, ligging, leeftijdsklasse of huurprijssegment (gereguleerd/ geliberaliseerd) zijn er wel voorkeuren, doch geen harde zoekcriteria.

 

Coever Vastgoed beoordeelt de potentie van aangeboden assets altijd op microniveau en heeft een scherp beeld van zijn voorkeuren, passende rendementseisen en de gewenste ontwikkeling en samenstelling van de vastgoedportefeuille.

 

Kijk hier voor onze algemene voorwaarden voor opdrachtverstrekking.

 

Wilt u met ons in contact komen of heeft u een mooie belegging, dan kunt u ons ook bereiken via onderstaand e-mailadres:

E: acquisitie@coevervastgoed.com

 

Sitemap